En İyi WordPress Slider Eklentileri

WordPress ile oluşturacağınız sitelerde slider eklentileri sayesinde çok daha profesyonel bir kullanışlı bir görünüm elde edersiniz. WordPress’in kurulumu sonrasında siteye daha iyi bir kullanıcı deneyimi katmak adına size çok fazla slider eklentileri önerilecektir. Bunların kimilerine kulak aşinalığınız olabilir. Ancak bunları ücretli veya ücretsiz olarak derleyip, tüm özelliklerini sizler için hazırladık. WordPress’i öğrendiğiniz ilk zamanlarda Ücretsiz wordpress slider eklentileri işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ancak daha profesyonel ve ileri özellikler için ücretli wordpress slider eklentileri ihtiyacınız olabilir.

Ücretsiz WordPress Slider Eklentileri

WordPress’in kurulumu sonrasında tema ile uyumlu olarak kullanabileceğiniz eklentiler ve slider eklentiler önerilecektir. Ücretsiz olarak kurabileceğiniz slider eklentileri şunlardır;

  • Slide Anything – Responsive Content / HTML Slider and Carousel: Javascript kodları kullanımında kolaylık sağlayan JQuery tarafından desteklenir. Esnek ve güçlü özellikleri vardır.

  • Meta Slider: En çok kullanılan ve ücretsiz olmasıyla da her geçen kullanımı artan Meta Slider, ücretli eklentilerde bulunan özellikleri sunar. Sadece dört slayt gösterim türünü destekler.

  • Smart Slider 3: Hemen hemen tüm WordPress temasıyla çalışabilmektedir. Sezgisel olarak fonksiyonlar sunar ve SEO ile optimize olması da avantajlar sağlamaktadır.

  • Soliloquy Slider: Sürükle-bırak yöntemi kullanılır bir eklentidir. Bu şekilde de çok dikkat çeken slaytlar oluşturulabilir. Slaytları farklı tarayıcılardan yönetme imkanı da sunar. SEO olarak da uyumlu çalışmalar sunar. Carousel ve Lightbox oluşturma seçeneğine sahiptir.

Ücretli WordPress Slider Eklentileri

Ücretli olarak sunulan slider eklentilerinde diğerlerine göre farklı fonksiyonlar olabilir. Ayrıca destek alabileceğiniz kişi veya destek hatları da olabilmektedir. Ücretli olarak kullanabileceğiniz slider eklentileri de şöyle detaylarıyla ele alınabilir;

  • Slider Revolution: Tam ismiyle Slider Revolution Responsive WordPress Plugin olan bu eklentide kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan işlemler yapabilirsiniz. Güçlü görsel editörleri ile birlikte herhangi bir kodlama işlemi yapmadan tasarımda çok daha profesyonel görünümler elde edilebilir. Ayrıntılı olarak animasyon ayarlamaları da yapılır. 2 bin üzerinde nesne ve kitaplığa sahiptir.

  • Master Slider: Touch Layer Slider WordPress Plugin olarak da tam açılıma sahip bu eklenti hem ücretli hem de ücretsiz seçeneğine sahiptir. Pro versiyonu çok farklı temalar ile uyumlu olarak çalışır. Geniş bir WordPress API sunar. Tam özellikle tema desteği ile birlikte %100 responsive özelliği de vardır.

  • LayerSlider: Etkileyici slayt efektleri ile animasyonlu açılış sayfaları için çok fazla tercih edilmektedir. Resim galerisinde de çok fazla seçeneği vardır. Slider fotoğrafları özelleştirilebilir. LayerSlider ile web sitesi oluşturulabilmektedir.

  • Royal Slider: Tüm cihazlarda çalışabilir bu eklentide yüksek hız sayesinde yüksek kullanıcı deneyimi sağlanır. Dokunmatik kayırma navigasyon, HTML içerik ve kaydırmalı galeri gibi kullanıcı deneyimini üstlere çıkaran özellikleri vardır. SEO için de optimize edilmiştir.

  • Super Carousel – Responsive WordPress Plugin: Slider oluşturmalarda YouTube, Flickr, RSS Feeds desteği de sağlar. Görüntülerde çok yönlü fonksiyon ve düzenlemeleri vardır. İçerik slider eklentisi olarak kullanılır.

  • Responsive FlipBook Plugin: Bu eklentide de mobil ve masaüstü kullanımlarda uyumlu görünüm yakalanması için uygulamalar yapılır. Farklı çözünürlükte slider görsellerinin aynı kalitede, iyi görünümünü sağlar.

 

0 Shares:
Önerilenler
Daha Fazla

En İyi WooCommerce Temaları

WordPress’te iyi bir site tasarımı oluşturmak için tercih edebileceğiniz yüzlerce tema bulabilirsiniz. Bunları sektörlere göre farklı kategorilerde de…
Daha Fazla

WordPress Inode Sorunu

WordPress, web sitesi oluşturma ve düzenleme alanında en popüler yazılımlardan birisidir. Konumuza göz attığımızda birçok kişinin wordpress inode…