En İyi WooCommerce Temaları

WordPress’te iyi bir site tasarımı oluşturmak için tercih edebileceğiniz yüzlerce tema bulabilirsiniz. Bunları sektörlere göre farklı kategorilerde de bulabilirsiniz. E-ticaret işlemi çok farklı sektörleri kapsayabilir. Yani eğlence veya oyuncak sektörü, giyim veya otomativ gibi sektörleri düşündüğümüzde, site tasarımlarında dizilişten tutun, renk ve medya düzenlemelerinin farklı olması gerektiğini anlayabilirsiniz. WooCommerce temaları da bu anlamda e-ticaret sitelerinizde istediğiniz tasarımları size birbirinden farklı temalarıyla sunar. Kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan tasarımlarınızı yapabileceğiniz en iyi temaları sizin için seçtik.

Astra

İçerisinde özelleştirme seçeneği barındıran temayı, ücretsiz veya premium olarak tercih edebiliyorsunuz. Farklı sektörlerdeki e-ticaret işlemine uygun tasarlanmıştır. Hızlı yüklenen sayfa özelliğiyle öne çıkar. Ücretsiz seçeneğiyle de birçok işlem yapabilirsiniz. Ancak premium paketini alarak tema hakkında destek ve eğitim gibi avantajlardan da faydalanabiliyorsunuz.

Flatsome

Her sektör için kullanılabilen bir e-ticaret WooCommerce temasıdır. Site temanızda kullanabileceğiniz çok geniş bir kütüphaneye de sahiptir. Canlı önizleme sayesinde her işlemi anında görüntüleyebilirsiniz. Beğenmediğiniz bir tema olduğunda ise tek tuşla temanızı değiştirebilirsiniz. Flatsome ayrıca Woocommerce dışında Sensei, Yoast Breadcrumbs, Ubermenu gibi eklentilerde de entegrasyon işlemini sağlayabilir. Bu temada geri sayım sayacı, galeri, instagram gönderisi gibi çok farklı özellikleri sitede kullanabilme olanağınız vardır.

Storefront

WooCommerce’nin ilk ve en fazla kullanılan temalarındandır. Diğer temaların da ilham alıp geliştirmelerini uyguladığı tema olarak bilinir. Her sektör için kullanılabilir. Bu yüzden de oldukça geniş bir kütüphaneye sahiptir. SEO uyumlu olarak da optimize edilmiş özellik ve geliştirmeleri vardır. Site ve sayfa açılış hızı oldukça iyidir. Çevrimiçi satış işlemlerinize size ve müşterilerinize çok fazla avantaj sağlar. Mesela sezgisel özellikleri ile engelli kişilerin de sitenizi kullanımı çok rahat olmaktadır. Tema üzerinde özelleştirici adımlar da atabilirsiniz.

Hestia

En çok tercih edilen sayfa oluşturucular ile uyumlu olarak çalışan Hestia, tek sayfa tasarımı ile tüm istediklerinizi size sağlayabilir. Premium seçeneğinde ise destek ve eğitim çalışmalarından da faydalanabiliyorsunuz. Genel anlamda geniş bir fotoğraf ve video kütüphanesi, SEO uyumlu optimizasyon işlemleri ile en popüler sayfaları oluşturabilirsiniz.

Bistro

Eğer çok fazla ürün çeşitliliğininiz varsa ürün ekleme ve bunları kategorize etme anlamında Bistro’nun ileri özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Daha çok gıda ve organik ürünler satan satıcılara önerilen bu temada, beyaz ve sarı tonları renkleri çok canlı bir hava oluşturuyor. Kitap veya antika satışı vb. işlemler için de iyi bir uygunluk gösterir.

Porto

Özellikle sürükle-bırak işlevi, geri sayım özelliği, geniş kütüphanesi ile WooCommerce’nin SEO ile uyumlu optimizasyonu da sitenizi daha öne çıkarır hale getirir. E-ticaret temasında çok farklı sektörlere yüzlerce farklı temayı sunar. JetPack,  WP Super Cache, Yoast, BuddyPress, Slider Revolution, WPML, Contact Form 7, Orbit Fox, WP GDPR Compliance gibi eklentiler ile de uyumlu olarak çalışabilmektedir.

Hotel

Konaklama işletmeleri için oda sunumları, rezervasyon, tarih-takvim gibi eklentileri profesyonel bir şekilde sunan Hotel temasında, hızlı ve basit bir kullanım sağlanır. Bu özellikleri aynı zamanda spor salonu, yoga, tıbbi muayene, danışmanlık firmaları için de kullanabilirsiniz.

Crona

Ürünlerinizi detaylı olarak sergileme ihtiyacınızda Crona, 360 derece görüntüleme özelliğiyle hizmet sağlar. Bu anlamda daha çok mobilya, dekorasyon ürünleri için çok uygun bir temadır. Ana sayfa tasarımınız için hazırda 21 teması vardır. Ayrıca sunduğu diğer temalarda özelleştirmeler de yapılabilir. Dokunmatik cihazlara uygun bir kullanımı da vardır. Ürünlerin detayı için tıklama ile anında detaylara göz atılabilir.

Sparkling

Giyim, kurs, kitap veya e-kitap gibi ürün ve hizmet satışlarınızda Sparkling oldukça kullanışlı olur. Ürünler arasındaki nizami boşluk ve renk kullanımları ile profesyonel bir hava kazandırır. Bu anlamda da finansa, spor, giyim gibi çok farklı sektörlerin ihtiyacına karşılık verebilir. Sparkling; W3 Total Cache, Gravity Forms, Contact Form 7, Toyshop ve SEO by Yoast eklentileriyle de uyumu olarak çalışabilmektedir.

Galleria

Minimalist bir tasarım isteyen işletmeler için gereken her tema çeşitliliğini sunar. Buna bağlı olarak farklı sektörlere hitap eder. Eğer ürünlerinde fazla bir çeşit bulunan firmaysanız ve ürünlerinizi minimal tasarımda sunmak isterseniz Galleria tam size göre olacaktır.

Hestia

E-ticaret işlemlerinde sitenizin tek sayfalık tasarımlarını en profesyonel şekilde tasarlamanıza yardımcı olur. En popüler sayfa oluşturucuları ile uyumlu bir şekilde çalışabilir. Premium seçeneğiyle, temanın geliştiricilerinin oluşturduğu eğitimden yararlanabilir, teknik destek alabilirsiniz. İçerisinde makale ve medya bakımından çok zengin bir kütüphane vardır.

Travel Map, Flat Parallax Slider ve Elementor gibi eklentilerle de uyumluluk içerisinde çalışabilir.

0 Shares:
Önerilenler