Windows Hosting Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Sitenizi oluştururken olmazsa olmaz ihtiyaçlardan birisi hosting paketleridir. Çünkü sitemizi oluşturduğumuzda yer alan dosyaların saklanması ve yönetilmesi için bir alan gereklidir. Günümüzde birçok farklı hosting paketi yer almaktadır. Bunlardan birisi de Windows hosting olmaktadır. Bu blog içeriğimizde sizlerle birlikte Windows Hosting ile alakalı merak edilen soruları cevaplıyor olacağız. Bu sayede aklınıza takılan soruları da hızlıca kafanızdan atmış olacaksınızdır.

Windows Hosting Paketi Nedir?

Windows işletim sisteminin kurulmuş olduğu sunucular üzerinde yer alan hosting paketine Windows hosting ismi verilmektedir. ASP, ASP.NET ve HTML gibi programlama dilleri ile birlikte sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Microsoft yazılım teknolojileri, esnek bir çalışma prensibine sahiptir. Bu sebepten dolayı web yazılımları tasarlama konusunda en ideal seçimlerden birisidir. ASP.NET, SQL server tabanlı teknolojileri kullanan web siteleri, genel olarak bu hosting paketini tercih etmektedir. Bu sayede daha performanslı bir hosting seçimi ortaya çıkmaktadır.

Kurumsal Windows Hosting Nedir?

Windows hosting paketinin aynı zamanda kurumsal olarak satılan paketlerini de görebilmek mümkündür. Kurumsal windows hosting paketleri bu noktada depolama olarak biraz daha büyük olmaktadır. Özellikle e-postaların saklanabilmesi ve daha güvenli bir mail sistemi için kurumsal hosting paketleri bu noktada daha avantajlı olmaktadır. Windows işletim sistemi olarak bizleri karşılıyor ve depolama, mail sistemi gibi alanlarda daha farklı özellikleri taşımaktadır.

Windows Hosting Özellikleri Nelerdir?

Windows hosting, Windows işletim sisteminin çalıştırmış olduğu bir hosting hizmet paketidir. Güvenilirlik olarak birçok pakete göre farklı avantajlar taşımaktadır. Özellikle Active Server Pages gibi özel uygulamaları kullanmak için günümüzde Windows hosting tercih edilmektedir. Açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olmadığı halde, günümüzde en çok kullanılan işletim sistemi Windows’tur. Bu noktada Java, Flash, HTML ve Javascript dillerini desteklemektedir. PHP tabanlı olarak projeleri çalıştırmaktadır. Bu konuda harika verimler elde edebilirsiniz.

Birçok kişi genel olarak Windows özel teknolojilerine erişim sağlamaktadır. Bu sebepten dolayı da günümüzde birçok kişi yeniliği takip ettiği için, Windows hosting paketlerine önem vermektedir.

Bu blog içeriğimizde sizlerle birlikte Windows hosting paketi ile alakalı merak edilen soruları cevaplamaktayız. Umarım sizleri için faydalı ve bilgi içeren bir makale türü olmuştur. Sizlerde hemen Aysima.com sitesinde yer alan Windows Hosting hizmet paketine göz atabilir ve en uygun fiyatlardan faydalanabilirsiniz.

0 Shares:
Önerilenler
Daha Fazla

CDN Nedir? Ne İşe Yarar?

İnterneti kullananların büyük bir kısmı site hızı yavaş olan siteleri tercih etmezler. Sabırsızlar ve zamana karşı yarışırlar. Bu…