Kurumsal Hostingin İşletmeler İçin Faydaları Nelerdir?

Kurumsal hosting, kullanıcıların internetteki sitelere giriş- çıkışlarını kolaylaştırmak ve

daha güvenli hale getirmek için üretilen çözümlerden biridir. Kurumsal site sahipleri tarafından ilgi odağı haline gelmiştir. Günümüzde ise dijital dünyada her dakika saniye gerçekleşen yoğun veri trafiğine ayak uydurmak ve varlıklarını koruyabilmek için bu hizmetten yararlanmak zorunlu hale geldi. Peki kurumsal hosting nedir? Detaylarına birlikte bakalım.

Kurumsal Hosting Nedir?

Çağımızda internet sağlayıcıların teknik altyapıları oldukça güçlenmiş ve gelişmiştir. Bu gelişmişlik de internet ortamında her işin yapılabilmesine olanak sağlıyor. Gelişmişliğinin sonucu olarak bilgi ve veri artışı meydana gelmektedir. Bilgi kirliliğinin önüne geçebilmek de kurumsal siteler için kritiktir. Bu nedenle gelişmelere kayıtsız kalamazlar.

Normal hosting paketlerinin sunduğu özelliklerden daha kapsamlı, ayrıntılı ve fazla özellikler sunan kurumsal hosting paketleri, firmaların ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gidermek için tasarlanmıştır.

Kısaca kurumsal hosting kavramı, işletmenizin marka saygınlığını ve kurumsal kimliğini, kesintisiz ve hızlı bir şekilde yansıtmanıza yardımcı olan sunucu barındırma hizmetleri olarak tanımlanabilir.

İşletmenize için satın aldığınız kurumsal hosting paketi, size değer katmakla kalmaz aynı zamanda kendinizi kitlenize daha iyi bir şekilde yansıtmanıza da yarar. Sayfa tepki süresini yani web site hızını olumlu olarak arttıran bu hizmet, ziyaretçilerinizin daha rahat bir şekilde siteniz içerisinde gezinmesini sağlamaktadır. Kullanıcıların her işlemine hızlı bir şekilde yanıt veren site sayfalarınız sayesinde kurumsal kimliğiniz de daha ön plana çıkmaktadır.

Kurumsal hosting işlemleri, web sitenizin gücünü ve kullanım performansını arttırır. Web siteniz için geniş bir bant aralığıyla hizmet verir. Bu sayede anlık olarak yüzlerce insana web siteniz yavaşlamadan stabil bir şekilde hizmet verebilirsiniz.

İşletmeler İçin Öne Çıkan Faydası Nedir?

Kurumsal hosting hizmetlerinde Aysima Hosting, limitsiz aylık trafik, limitsiz disk alanı, MSSQL ve MYQL gibi kolaylıklar sunmaktadır. Kurumsal barınma ihtiyacınız için özel hosting ve e-posta çözümlerinde Aysima Hosting firmasından faydalanabilirsiniz. Böylelikle 17 yıldır 7/24 hizmet veren hosting firmasının güvenli hizmetinin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca SSL sertifikası hediyesi ile verileriniz ve web siteniz her zaman güvende kalır.

Kurumsal Hosting Özellikleri Nelerdir?

Bünyemizdeki Pro Paket, Ultra Paket, Turbo Paket ve Mega Paket olmak üzere 4 çeşit kurumsal hosting paketi bulunmaktadır. Bu paketlerin ortak özellikleri aşağıda belirtilirken, farklılıkları ve diğer teknik detaylarının tamamı paket karşılaştırma tablosunda yer alıyor. Paket karşılaştırma sayfasına gitmek için tıklayınız.

Kolay Yönetim: Satın aldığınız kurumsal hosting hizmetini Linux için Cpanel ya da Windows için Plesk panel üzerinden kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Performans: Sunucularımız siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik olarak en iyi şekilde optimize edilip servise açılmaktadır. İhtiyacınıza en uygun hosting paketini seçerseniz eğer firmamızın kaliteli hizmetinden mutlaka memnun kalırsınız.

Uyumluluk: Sunucularımızdaki mevcut yapıyı en güvenli şekilde yazılımlarınıza uyumlu hale getirmeye çalışmaktayız. Pek çok hazır yazılım mevcut sistemlerimiz ile uyumlu şekilde çalışmaktadır.

Realtime Virüs Koruması: Tüm hosting sunucularımızda anlık işlem takibi yapan trojan ve virüs korumaları bulunmaktadır. Linux sunucularımızdaki Imunify360 ve Windows sunucularımızda Kaspersky Proaktif savunma sayesinde web siteleriniz güven altındadır.

Kurumsal Hosting Fiyatları Ne Kadar?

Kurumsal hosting fiyatları, web siteniz için almış olduğunuz pakete göre değişiklik göstermektedir. Kapsamı geniş profesyonel paketlerin barındırma ücreti, standart paketlere göre daha yüksek seviyelerde olacaktır. Kurumsal hosting fiyatları verilen hizmet miktarına, RAM sayısına, mail başı kotaya, e-posta miktarı, MYSQL ve MSSQL limitlerine göre değişiklik gösterir. Pro Paket, Ultra Paket, Turbo Paket ve Mega Paket seçeneklerini web hosting kategorisinde bulabilirsiniz. Web sitenize uygun kurumsal hostingi almak için Aysima kurumsal hosting sayfasını ziyaret etmeyi unutmayınız.

0 Shares:
Önerilenler
Daha Fazla

CDN Nedir? Ne İşe Yarar?

İnterneti kullananların büyük bir kısmı site hızı yavaş olan siteleri tercih etmezler. Sabırsızlar ve zamana karşı yarışırlar. Bu…
Daha Fazla

Inode Nedir?

Web sitelerinin barındırma işlemin en yaygın olarak kullanılan terimlerinden birisi inode olmaktadır. Dosya sistemlerinin temel parçalarını oluşturan gereksinimlerinden…