En iyi WordPress Haber Temaları

WordPress, içerik yönetim sistemi olarak her geçen milyonlarca kullanıcısına yenilerini eklemektedir. Sistem içerisinde neredeyse her sektör için özel temalar vardır. Haber, medya ve dergi siteleri kurmak isteyen kullanıcılar da WordPress’te çok özel temalara ulaşabilir. WordPress haber temaları arasında bulabileceğiniz çok çeşit olsa da alanınıza göre bir tercih yapmak, temanın sunduğu fonksiyonel özelliklerin işlemlerle uyumlu olması, beklentilerinizi karşılayabilmesi gerekir.

Ve elbette bir haber sitesi için belki de en önemli özellik site hızıdır. Bilgiye kısa sürede ulaşmak isteyen kullanıcılar, sitenin geç açılması durumunda ziyaretini sonlandırabilir. Mobil kullanıma uygun temalar olması da daha fazla kullanıcıya ulaşmanın bir diğer yolu olarak gösterilebilir. Derlemiş olduğumuz en iyi WordPress haber temaları ile site kurma sürecinde en fazla verim alabileceğiniz seçenekleri bulabilirsiniz.

Newspaper

Haber sitesi temaları arasında WordPress’in en fazla tercih edilen seçeneklerinden biri olan Newspaper, dergi, haber sitesi veya kişisel blog sayfası oluşturmak isteyenler için çok iyi bir kaynaktır. Günümüzde en popüler kullanıcıları arasında da Rock Space, Bitcoin, Uber gibi markalar yer alır. Temanın sahip olmuş olduğu son dakika haberleri gösteren araç, döviz kurları ve hava durumuna ilişkin son dakika bilgisi veren kısmıyla kullanıcı deneyimini yükseltir. Kullanıcılarına 135’ten fazla demo seçeneği sunar. SEO uyumlu, yüksek site hızı, Newspaper’in sunduğu önemli özelliklerdir.

Gillion

Sanatsal bir tasarım sunan Gillion, bu anlamda medya sektörü, tanıtım, sanatsal çalışmalarınızı sergileyebileceğiniz önemli bir temadır. Gönderi stilleri, başlık ve slider konusunda fazla seçeneği vardır. Sayfa oluşturma aşamasında sizlere WPBakery Page Builder gibi 50’nin üzerinde modüler öge ile uyumlu olarak işlem yapmanıza olanak verir. 18’den fazla demosu bulunur. Mega menü, Woocommerce ve sosyal medya entegrasyonu ile yüksek verimlilik sağlar.

Magplus

Haber sitesi teması denildiğinde akıllara gelen bir diğer tema da Magplus’tır. Sahip olduğu iletişim formları entegrasyonu, Woocommerce ve çok daha fazla özelleştirme seçeneğiyle medya alanında site kurmak isteyenler için çok iyi bir çevrimiçi hizmet sağlar. Ayrıca Google AMP, tanıtımlara yönelik Google AdSense sahiptir. İşlerini uluslararası olarak da yapmak isteyenler için verimli bir temadır.

The Voux

Reklam, tanıtım ve medya alanında; moda, yemek güzellik, seyahat gibi daha birçok farklı alana yönelik alt temaları vardır. Özellikle site hızı anlamında çok iddialı olan The Voux, 3500 üzerinde yazı fontu, 9 başlık stili özellikleri sunar, Woocommerce entegrasyonu ile çok daha profesyonel işlemler yapılmasına olanak verir. Satışa yönelik olarak da kullanılabildiğinden ürün görseli, fiyatları ve bilgilerini içeren hızlı bakış kutucuğunu da sunar. Ürün içeriklerine slider, instagram gönderisi, reklam gibi içeriğe ait her şeyi sayfa başlığı üzerindeki alana ekleme imkanı da verir.

Jannah

Kendi içerisinde 1000’den fazla tema seçeneği sunar. Ayrıca Google AMP ve Lazy Load ile kullanımında Jannah’ın çok daha hızlı bir işleyiş gösterdiği bilinir. uluslararası Genel Veri Koruma Yönetmeliği’ne uygun olarak hareket etmesi, çok fazla başlık stili ve yazı fontu ile 15 üstü slider şablonu sunması, yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi sağlaması tanıtım ve medya alanında işlemler yapmak isteyenler için Jannah tercihini öne çıkarabilir.

Buzz Stone

Mobil uyumlu olarak işlev gösterebilen ve yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi sağlayan Buzz Stone, reklam ve tanıtım, medya siteleri için beklentiyi karşılar. Ana sayfa şablonu olarak da kullanıcılarına 10 farklı seçenek sunar. Desteklemiş olduğu Revolution Slider, Contact Form 7, WP Bakery site oluşturucu, Booked Appointments, Essential Grid, MailChimpv eklentileriyle kullanıcılarına çok yönlü kullanıcı deneyimi sunar.

0 Shares:
Önerilenler
Daha Fazla

WordPress Inode Sorunu

WordPress, web sitesi oluşturma ve düzenleme alanında en popüler yazılımlardan birisidir. Konumuza göz attığımızda birçok kişinin wordpress inode…