En İyi Kurumsal WordPress Temaları

Firmanızın dijital ortamdaki yüzü olan web siteleriniz için önemli kriterler vardır. Burada dikkat edilmesi gereken en temel nokta, markanızın sektörünü ve yapmış olduğunuz işlemleri, hedefinizi en iyi yansıtacak temaları bulmaktır. Çünkü kullanıcı deneyimi tarafından bakacak olursak, ilk izlenim oldukça önemli olacaktır. Sitenize yapılan ilk ziyarette markanızı en iyi anlatacak, rahat gezinim sağlayabilecek ve kullanıcıların aradıklarına ulaşabileceği tarzda bir tema olması, site trafiğinizi de hizmet ve satışlarınızı da etkileyecektir.

Kurumsal firmalarınız için seçebileceğiniz en iyi kurumsal WordPress temaları için belli başlı olanları sizler için derledik. Bunlar dışında da bulabileceğiniz yüzlerce tema da bulunabilir ancak derlediklerimiz en fazla tercih edilen ve özellikleri bakımından öne çıkanlardan oluşmaktadır.

Total WordPress Kurumsal Teması

Kurumsal anlamda bir web site ihtiyacınız bir araya getirdiği fonksiyonel özellikleriyle karşılar. Artı olarak SEO uyumlu özellikler göstermesi de işlerini oldukça kolaylaştırmaktadır. İçerisinde birbirinden farklı tarzda ve tonlarda şablonları vardır. Sürükle-bırak özelliği ile site oluşturucusu vardır. WooCommerce desteği, slider şablonları, mobil ve masaüstü görünümlerde uyumluluk vb. özellikleri ile kullanıcıları için harika bir deneyim sunmaktadır.

TheFox WordPress Kurumsal Teması

Kurumsal temalar arasında oldukça işlevsel özellikleriyle öne çıkan TheFox teması ise arka plana video yerleştirme özelliğiyle bilinir. Yönetici panelinden site üzerinden neredeyse her işlemi oldukça basit bir şekilde yapabiliyorsunuz. İşlemlerde özelleştirmeler de yapabiliyorsunuz. Temanın sunduklarından fazlasını tasarlamak için ise Visual Composer

eklentisini kullanabilir, özelleştirilmiş tasarımlar yapabilirsiniz.

X WordPress Kurumsal Tema

İlk kullanıma açıldığı andan sonraki 6 ay için yaklaşık kazancı 1 milyon doları geçmiştir. X temasının bu başarısının nedeni ise sunmuş olduğu yüzlerce farklı tasarım ve fonksiyonel özellikleridir. Cornerstone adı verilen sayfa oluşturucusu her kullanan kişiyi hayran bırakan özelliktedir. Bununla birlikte renkli, kurumsal, pratik sayfalar oluşturulabilir. WooCommerce ile uyumlu olarak çalışabilir bir temadır. Kendi sahip olduğu özelliklerle birlikte bu düşünüldüğünde de temayı resmi eğitim kurumları, fitness veya spor, spa salonları vb. işletmeler, restoran, otel, özel kurumlar gibi birçok sektörde de kullanabiliyorsunuz.

POFO WordPress Kurumsal Tema

POFO temasında özellikle parlak ve animasyonlu işlevler öne çıkar. Bu anlamda oldukça etkileyici bir temadır. Tema tasarımlarında boş alanlar bırakarak daha çok içeriğe odaklanma sağlar. Bu anlamda da etkisi yadsınamaz. SEO uyumlu olarak işlevleri yürütülebilir. Kendi içerisinde sunmuş olduğu 25’ten fazla demo da vardır.

Unicon Pro WordPress Kurumsal Tema

Tema, 2019 yılında en iyi kurumsal WordPress teması ödülünü almıştır. Her tür ekran çözünürlüğüne uyum sağlar ve her cihazda aynı kaliteyle görüntü sağlar. WooCommerce desteği, SEO uyumlu olması ile kişisel veya özel siteler için rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle satış işlemlerinin olduğu siteler için bu temanın özellikleri sayesinde çok daha dikkat çekici satış şablonları, sayfaları oluşturulabilmektedir.

Daha çok girişimciler ve modern şirketler için uygunluğuyla bilinen bu tema, halihazırda kullanılabilir 12 farklı ana sayfa şablonu sunar. Bunların kullanımında da farklı tonlarda 8 farklı başlık stili vardır. Ayrıca sürükle-bırak site oluşturucusu, footer oluşturucusu, WPML, yüzlerce Google fontu, satış desteği için WooCommerce uyumluluğu, yüksek kaliteli görünüm özellikleri ve iç sayfa şablonu çeşitliliği sayesinde istediğiniz tasarımları yapmanıza olanak sağlıyor.

0 Shares:
Önerilenler