En Hızlı 10 WordPress Teması

WordPress, internet ortamında içeriklerin hızlı bir şekilde paylaşılmasını sağlayan bir

içerik yönetimi sistemi (CMS)’tir. Açık kaynak yazılımı ile kullanımı kolay hale getirir.

WordPress üzerinde yapılacak tüm işlerin hızlı yapılması kadar, web siteye uygun temalarında seçilmesi gerekir. Temaların birbirinden farklı özellikleri bulunmaktadır. Seçilen tema web sitenizle uyumluysa, ziyaretçiler bu kaliteli hizmetten memnun olurlar. WordPress teması seçerken, detaylı bir araştırma yapması gerekir.

Temanın Hızlı Olması Neyi Etkiler?

Seçilen WordPress teması hızlı bir şekilde çalışırsa, web sitesindeki veriler kolay bir şekilde yüklenir. Yavaş çalışan web siteler, kullanıcılar tarafından tercih edilmezler.

Çünkü, bu durum veri akışını ve Arama Motoru Sonuç Sayfalarını (SERP) olumsuz bir şekilde etkilemektedir. Estetik görünümlü temalar, performans açısından etkili olmayabilirler.

Hızlı wordpress teması, tercihler açısından daha doğru olacaktır. Piyasada tercih edilen en iyi WordPress temasından biri seçilerek, web sitelerindeki eksikler tamamlanabilir.

En Hızlı WordPress Temaları

Hızlı WordPress teması, tercih edilirse, web sitelerdeki veriler kısa sürede yüklenir ve kullanıcılar açısından iyi bir internet deneyimi yaşatır. Kullanıcıların ihtiyacına göre, en hızlı WordPress teması şu şekildedir:

1.    Neve

Neve, en çok tercih edilen hızlı WordPress temalarından biridir. Sayfa hızı, %90’nın üzerindedir. Ürün satışlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Reklam ve PR ajansları ve WooCommerce gibi e-ticaret sistemleri tarafından tercih edilmektedir. SEO uyumlu çalışmalar ile Google arama motorunda üst sıralarda yerini alır. Modern bir tasarıma sahiptir. Kullanım kolaylığı ile kaliteli bir kullanıcı deneyimi sağlar.

2.    The GEM

The GEM, hızlı WordPress teması arasında üst sıralardadır. İnternet sitelerini kullanıcılarının isteklerine göre özelleştirilebilir. CodexThemes şirketi tarafından geliştirilen bu tema 40 adet hazırlanmış deneme sürümlerini kullanıcıların beğenisine sunmaktadır. Sürükle-bırak özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Aynı zamanda mobil cihazlar içinde uygundur.

3.    Skylar

Skylar, bütün web sitelerinde uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Dijital ajanslar, bloggerlar, büyük çaplı şirketler, tasarım çalışmalarını Skylar teması üzerinden yapmaktadırlar. 5 adet deneme sürümü kullanıcıların beğenisine sunulmuştur.

4.    Jannah

Jannah, genellikle haber sitelerinde kullanılan WordPress teması olarak bilinir.

Ayırıcı SEO uyumlu bir şekilde optimize edilmiştir. FontFace ve Google yazı tipleri bulunur. Hızlı WordPress temasından biridir. Sayfa yükleme süresi 2 saniyedir.

Web siteleri için profesyonel bir altyapı hizmeti sağlamaktadır.

5.    Astra

Astra, tüm web siteleri için uyumlu bir WordPress teması olarak tanınır. WooCommerce ile kolay bir şekilde entegre edilmektedir. Kullanıcılar, istedikleri gibi sitelerini özelleştirebilirler. Boyutu 450 KB olduğu için sayfaları hızlı bir şekilde yüklemektedir. SEO’ya ait tüm özellikleri bulundurduğu için arama motorlarında üst sıralarda yerini almaktadır.

6.    Schema

Schema, MyThemeShop tarafından geliştirilen WordPress teması olarak görülmektedir. Kaliteli bir SEO optimizasyonuna sahiptir. Blog sitelerindeki içerikleri estetik bir görünümde olmasını sağlar.

7.    Scalia

Scalia, tüm internet siteleri için uyumludur. Sitedeki içeriklerin kalite olmasını ve güzel görünmesini sağlamaktadır. Tasarım çalışmaları için tasarlanmıştır. Web sitelerinin performansını artırmaktadır. Sayfa yükleme süresi 2 saniyedir.

8.    Wanium

Wanium, hızlı ve basit kullanımıyla en iyi WordPress teması arasında yerini almaktadır. Sayfa yükleme süresi 1.50 saniyedir. İçerisinde 18 adet deneme sürümü bulunmaktadır. Web sitesi oluşturma ve düzenleme işlemlerini kısa sürede gerçekleştirir.

9.   Total

Total, web sitelerdeki tüm düzenlemeleri eksiksiz biçimde yapabilmektedir.

Bu özelliğiyle en iyi WordPress teması arasındadır. 40 adet deneme sürümü,

100 adet kullanıcı sürümü bulunmaktadır. Portföy oluşturmak için uygundur.

Kullanıcılar için, ücretsiz ve premium sürümleri bulunmaktadır.

10.  Airi

Airi, genellikle kurumsal şirketler tarafından tercih edilmektedir. Modern ve estetik bir görünümü vardır. WooCommerce sistemine kolayca entegre edilebilir. Bu sebeple, e-ticaret üzerinde çalışma yapan kişiler ve kurumlar tarafından sık kullanılmaktadır. Kullanıcılar için  Ücretsiz ve Premium özelliklere sahiptir.

0 Shares:
Önerilenler