Kurumsal Hosting Nedir? Avantajları Nelerdir?

İnternetin hızlı büyümesi Web alanında yapılan çalışmaların değişmesine ve büyümesine neden olmuştur. Birçok şirket, insanların interneti kullanırken karşılaştıkları erişim sorunlarını azaltmak ve daha iyi hizmetler sunmak için yenilikçi çözümler geliştirmiştir. Bu hizmetlerden biri bir web barındırma hizmeti, yani barındırma hizmetidir.

Kurumsal Hosting Nedir?

Kurumsal Hosting Nedir Küresel ölçekte teknolojinin gelişmesiyle birlikte internet servis sağlayıcılarının teknik altyapısı da önemli ölçüde büyümüştür. İnternet üzerinden birçok işlem kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu gelişmeye bilgi alışverişi eşlik etmektedir. Doğru bilgi alışverişinin bu kadar önemli olması ve bu kadar çok web sitesinin kullanıcılara sunulması, firmaların bu alandaki yeniliklere kayıtsız kalamayacakları anlamına geliyor.

Kurumsal Hosting Avantajları

Standart barındırma planlarından daha eksiksiz ve ayrıntılı özellikler sunan kurumsal web barındırma, iş ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt verecek şekilde tasarlanmıştır. Business hosting temel olarak şirketinizin itibarını ve kurumsal kimliğini dünya çapında sürekli ve zamanında yansıtmanıza yardımcı olan bir sunucu hizmeti olarak tanımlanabilir.

İşletmeniz için satın aldığınız hosting planları size değer katar ve bu değeri hedef kitlenize daha iyi yansıtır. Ziyaretçileriniz hangi planda olduğunuzu bilmiyor ancak sayfa açılış hızınızı olumlu yönde etkileyen bu hizmet, ziyaretçilerin web sitenizde daha rahat gezinmelerini sağlıyor. Her kullanıcı komutuna hızlı yanıt veren web siteniz, kurumsal kimliğinizi öne çıkarır.

Kurumsal barındırma, size cPanel’in yanı sıra kullanımı kolay VPS araçları sağlar. Web sitenizin gücünü ve performansını artıran bu profesyonel hosting, geniş bir hizmet yelpazesi sunar. Bu sayede web sitenizi yavaşlatmadan aynı anda yüzlerce kişiye hizmet verebilirsiniz. Dahili RAM işlevi, yoğun trafik ve veri trafiğine kolayca yanıt vermenizi ve kesintisiz hizmet vermenizi sağlar.

Hosting Seçme Kriterleri Nelerdir?

İşletme Barındırma Planı, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için oluşturulmuş, günümüzde sayıları giderek artan, oldukça becerikli bir e-posta sunucusu hizmetidir. İşletmenizin web sitesini barındırmanıza ve başarılı insanlara tanıtmanıza olanak tanır. Bu işlemlere ek olarak, finansal değeri olan iş e-posta hizmetleri yalnızca Alastyr tarafından sunulmaktadır.

Sunulan profesyonel hosting paketleri arasından şirketinizin ihtiyacı olan doğru planı seçmelisiniz. Seçtiğiniz planın özelliklerine göre 2 GB, 4 GB, 10 GB veya sınırsız web alanınız olabilir. Firmaların bu planları seçmeden önce ihtiyaçlarını ve ileride doğabilecek ek ihtiyaçlarını hesaplamaları ve gerekirse destek ekibi ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Kurumsal hosting, kullanıcılarına farklı özellikler sunabilir. İş ihtiyaçlarınıza göre seçeceğiniz planlarla birden fazla web sitesini aynı anda barındırabilirsiniz. Ana siteleriniz dışında, alt alan adlarının sayısı planlara göre değişir. Sınırsız destek alabileceğiniz kurumsal hosting hizmetlerinde daha yüksek seviyeli planlar satın almak, aldığınız hizmet miktarını da artırır.

Web sitenizde sayfa açılma hızını etkileyen resim, video gibi içerikleri kolayca paylaşabilirsiniz. Şirketin barındırmasında, Kurumsal web sitesi yüksek hızlı bir SSD ile saklar. Bu diskler sayesinde veriler çok hızlı işlenir ve işletmenizin web sitesi müşterilerin kullanım hızını artırır. E-ticaret işletmeleri için hayati önem taşıyan bu işlevsellik, sağlam bir altyapı ile sağlanmaktadır.

Alastyr’in kurumsal barındırmanın anında etkinleştirilmesine olanak tanıyan kurumsal barındırma özellikleri, cPanel veya Plesk kontrol panelleri kullanılarak yönetilebilir. Yüksek performanslı sunuculara ek olarak sunduğu ücretsiz yedekleme özelliği verilerinizi koruyacaktır. Türkçe dil desteği ile profesyonel hosting ayrıca anti-spam ve anti-virüs korumasına sahiptir. Yüksek müşteri memnuniyeti hizmeti, kullanılabilirlik derecesine sahiptir

Kurumsal Barındırma Maliyeti Ne Kadardır?

Kurumsal Hosting fiyatları, kurumsal web tasarım için satın aldığınız plana göre değişiklik göstermektedir. Tam profesyonel planlar için barındırma maliyetleri standart planlardan daha yüksek olacaktır.

Barındırma fiyatları, sunulan hizmetlerin sayısına, alt alan adlarının sayısına, depolama alanınıza ve CPU sınırlamalarınıza göre değişir. İşletme barındırmada barındırabileceğiniz web sitelerinin sayısı arttıkça, planınızın fiyatı da artacaktır. 

0 Shares:
Önerilenler